MC
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Harry Styles
Žanr Pop-Rock
Grad Redditch
Država Engleska, UK
Aktivan od 2010. -
WEB https://www.hstyles.co.uk/
Tags Harry Styles

Bookmark

Harry Edward Styles engleski je pjevač, glumac i maneken, poznat i kao član pop boy benda One Direction. Harry je rođen u Redditchu, Worcestershire, od majke Anne Cox i oca Desmonda (Des) Stylesa.

Kao dijete volio je pjevati, a uzori su mu bili Elvis Presley i The Beatles. Kao tinejdžer radio je u pekarnici W. Mandeville u Holmes Chapelu i pjevao u pubovima sa svojim bendom White Eskimo, s kojim je osvojio i seosko natjecanje Battle of the Bands.

Godine 2010. Styles se prijavio na natjecanje X Factor kao solo pjevač u sedmoj sezoni showa, ali nije dogurao daleko jer nije primljen u kategoriju dječaka u 'kući sudaca'. Suci su ga stoga grupirali u grupu One Direction, čiji su ostali članovi Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne i Zayn Malik. Inicijator ove ideje bila je jedna od sutkinja Nicole Scherzinger. Dobili su 2 tjedna da se upoznaju i vježbaju zajedno. Natjecali su se u grupnoj kategoriji. Prva pjesma koju su otpjevali kao grupa bila je akustična verzija 'Torn'. Simon Cowell kasnije je komentirao njihov nastup kao jednokratan, jedinstven i profesionalan nastup. Grupa je ubrzo postala popularna diljem Ujedinjenog Kraljevstva. One Direction zauzeli su 3. mjesto u showu, otpjevavši u finalu 'Forever Young'. Uskoro je objavljeno da su potpisali s Cowellom i njegovom izdavačkom kućom Syco Records. U siječnju 2011. započeli su snimanje svog prvog albuma prvijenca. Napisali su i svoju prvu knjigu, One Direction: Forever Young, koja je objavljena u veljači 2011. One Direction izdali su pet albuma i osvojili mnoge nagrade: 7 BRIT Awards, 7 American Music Awards, 5 Billboard Touring Awards i 4 MTV Video Music Awards nagrade. Njihov prvi debitantski singl 'What Makes You Beautiful' dospio je na prvo mjesto glazbenih ljestvica i prodan u približno 5 milijuna primjeraka, što ga čini jednim od najprodavanijih singlova svih vremena. Godine 2015. Zayn Malik je napustio grupu, a ostatak grupe je napisao još jedan album, bez Zayna, pod nazivom Made In The AM. Godine 2016. dečki su najavili da će uzeti pauzu.

Godine 2017., godinu dana nakon što je One Direction najavio pauzu, Harry je objavio svoj prvi solo album "Harry Styles" koji sadrži 10 pjesama (Meet Me In The Hallway, Sign Of The Times, Carolina, Two Ghosts, Sweet Creature, Only Angel, Kiwi , Ever Since New York, Woman and From The Dining Table). U 2018. završio je i svoju prvu svjetsku turneju "Live on Tour".

U lipnju 2018. Styles nas je iznenadio svojom prvom GUCCI kampanjom. U rujnu iste godine iznenadio je drugom, u svibnju, a 2019. i trećom. 2020. godine postao je i prvi muškarac na naslovnici američkog Vogue magazina na kojoj je nosio 'žensku' odjeću, čime je impresionirao mnoge.

U prosincu 2019. objavio je svoj drugi album "Fine Line" s dvanaest pjesama. Najavio je i drugu svjetsku turneju, "Love on Tour", koja je trebala započeti 15. travnja 2020. i trajati cijelu godinu, ali je odgođena za 2021. zbog COVID19.

2022. objavio je studijski album "Harry's House".

izvor: wikipedia.org

Albumi (1)
Songs (13)
Albumi Albumi
Harry's House
Harry Styles
Songs 13 Comments 0
4 out of 54 out of 54 out of 54 out of 54 out of 5 / 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 Dodano 01 Srpanj 2022
Released 2022
Format Albumi
Vrsta Contemporary Pop/Rock / Contemporary Singer/Songwriter
Length 41:48
Br. diskova 1
Etiketa Columbia
Žanr Pop-Rock
Price 0.00 €
Kat. br. 0196587072728

Hits 1074

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102

Izvještaji



Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima


Decapitated feat. Incantation, Nervosa, Kassogtha - nihilizam na najjače


J.R. August uz brojne goste proslavio 10 godina karijere