Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

high5Sve popularniji High5 izbacili su novu pjesmu "Kebile" kojom najavljuju koncertnu promociju dugoočekivanog albuma 21. travnja u Tvornici kulture.

Naziv albuma je "Backstage Boys", a Visokih 5 najavljuju vrhunski koncert nakon što su na ovogodišnjem Drito iz Tvornice festivalu dokazali da su jedna od najboljih regionalnih hip hop skupina.
Novi spot rađen je u produkciji Red Eye View-a, režirao ga je Marko Dalić, njihov dugogodišnji prijatelj koji je već radio nekoliko spotova Kuku$u i Riđem za solo stvari.
High5 - Kebile
"Ovu stvar smo odabrali jer smo željeli gurnuti van nešto što neće zvučati kao tipičan trap s kojim nas ljudi povezuju, jer na njoj repamo sva petorica i jer je pjesma bila prigodna za snimiti neki mračniji, bizarniji spot", kažu iz High5.
Ulaznice za zagrebački koncert možete u pretprodaji nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok će na dan svirke upad biti 60 kuna, a na Soundguardianu ih možete dobiti ako do četvrtka pošaljete mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "High5" i osobnim podacima (ime i prezime, adresa)  te u petak provjerite jeste li među dobitnicima. Sretno!