Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bencePeter Bence nastupa 2. lipnja u KD Vatroslava Lisinskog a SoundGuardian je nagradio Zorana Rudića i Emili Valenta ulaznicama. Želimo im dobar provod!

Peter Bence, međunarodno prepoznat, uvaženi virtuoz pijanist, skladatelj i producent, osvojio je Internet obradama Michael Jacksona, Queena i planetarno poznate Sie, na čemu je sakupio preko 200 miliona pregleda, te naravno, nezaobilaznom pjesmom Despacito!
Da se ovakav talenat rijetko nalazi, bilo je jasno već sa dvije godine, kada je započeo svoj glazbeni put, svirajući po sluhu melodije iz svojih omiljenih crtića, na klaviru svoga djeda!
Sa sedam godina napisao je svoju prvu kompoziciju, inspiriranu Mozartom i Chopinom, a s 11 godina objavio je svoj prvi solo album.
Unatoč izvanrednom glazbenom obrazovanju -  nakon osnovne glazbene škole, nastavlja obrazovanje na Berklee College of Music u Bostonu, najveći utjecaj na njega ostavlja Michael Jackson.

Godine 2015. stavlja svoju prvu obradu Michael Jacksonove pjesme „Bad“ i tu počinje povijest - 10 miliona pregleda u samo nekoliko dana!!!! Samo u  prošloj godini je odsvirao 20 koncerata na 4 kontinenata, uključujući i nastup na otvorenju glazbenog festivala BBC PROM, u Londonu, pred 50.000 gledatelja!

ULAZNICE:
Ulaznice za ovaj koncert koji će se održati 2. Lipnja u KD Vatroslava Lisinskog  mogu se nabaviti putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr , na blagajni Lisinskog te svim prodajim mjestima Eventima.

PARTER SREDINA: 290 HRK
PARTER LIJEVO / DESNO: 180 HRK
TRIBINA SREDINA 1: 240 HRK
TRIBINA LIJEVO / DESNO 1: 220 HRK
TRIBINA SREDINA 2: 200 HRK
TRIBINA LIJEVO / DESNO 2: 180 HRK