Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

5Bruklinški kolektiv Cigarettes After Sex stiže u Zagreb 6. srpnja na još jedan susret s publikom iz ovog dijela Europe. Odmah poslije njihovog prvog gostovanja, u lipnju prošle godine, bend i menadžment postavili su Zagreb među prioritetne gradove, što su i potvrdili skrenuvši rutu toura prema našim krajevima.

Koncert u dvorištu Jedinstva na Trnjanskom nasipu bit će tako njihov jedini u krugu od čak 500 km i jedan od dva samostalna na ovoj fazi turneje.

U prodaji su ulaznice po cijeni od 120 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 150 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

SoundGuardian Vam poklanja ulaznice ako se javite na naš e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom u predmetu CAS te svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa) do ponedjeljka, 2.7.2018. Uz malo sreće, možda upadi budu vaši. Sretno! Dobitnike objavljujemo u utorak, 3.7.2018.