Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

zabranjenopusenjeSarajevske legende, bend Zabranjeno pušenje, nakon izuzetno uspješne objave svog novog, jedanaestog po redu albuma “Šok i nevjerica”, u petak 30.11. dolaze u Boogaloo, gdje će održati koncertnu promociju albuma.
Album je “oživio” 31.10. i od tada je dostupan na službenoj stranici benda te na njihovom You Tube kanalu. U samo tri tjedna, skinut je više od 30.000 puta, a na You Tube-u broji preko 20.000 pregleda!

Već se po najavnom singlu “Irska”, dalo naslutiti da će biti odlično prihvaćen, a tome u prilog ide i činjenica da se singl na više ljestvica plasirao kao hit tjedna.

 “Šok i nevjerica” nam donosi četrnaest novih pjesama, za koje je većinu tekstova napisao Davor Sučić aka Sejo Sexon, a za produkciju i aranžman zaslužni su Toni Lović, Sejo Sexon i cijeli bend. Izvršnu produkciju potpisuje Dario Vitez.
Svi ljubitelji Zabranjenog pušenja biti će zadovoljni, jer novi album nudi očekivano dobre materijale i zanimljiva gostovanja bosanske reperice Sassje, kao i majstora sevdalinki, Damira Imamovića.
Za sve one, koji album još nisu poslušali, besplatan download je dostupan na  http://www.zabranjeno-pusenje.com/ i na https://youtu.be/d9PPaoiy7EY.

Ulaznice u prodaji putem sustava Eventim i Entrio, blagajna kluba Boogaloo, Diry Old Shop te knjižara Rockmark po cijeni od 80 kn, na dan koncerta 100 kn, a na našoj nagradnoj igri sreće su imali Maria Mlinarić i Zlatko Kušter! Čestitamo!