Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

uksubsLondonska punk rock legenda U.K. Subs na čelu sa živučom punk rock legendom, pjevačem Charlijem Harperom koji je napunio sedamdest i petu godinu života nastavlja konstantu turneja, služeći se motom “On Tour Forever” svirajući iz godine u godinu novim punk rock generacijama. Ovoga puta obilježavajući 40. obljetnicu od objavljivanja njihovog drugog studijskog albuma „Brand New Age“ na kojem se nalazi njihov najveći hit „Warhead“ koji je ujedno postao i himna punk rock generacije! U Boogaloo dolaze sutra, a njih će slušati i naši dobitnici Jesenko Sadžak i Tomislav Lamut. Čestitamo!

Kao gosti večeri će nastupiti zagrebački old school punk rockeri Eksodus koji su već desetak puta svirali sa U.K. Subsima i britanski band The Mistakes koji po prvi puta dolazi u Hrvatsku i predstavlja svoj novi album „Upstarts And Heretics“ snimljen u berlinskom Candy Bomber studios sa producentima Moses Schneiderom i Ingo Kraussom koji su poznati po radu sa The Pixies, The Beatsteaks, Iggy Popom, The Damned,… Album je dobio odlične kritike a mediji ih predviđaju sjajnu budućnost.

Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijene ulaznica iznose 90 kn u pretprodaji i 110 kn na dan koncerta. Pretprodajna mjesta ZAGREB: Boogaloo Club Caffe Bar (10:00 – 16:00) - Ulica grada Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop - Tratinska 18 , Rockmark - Berislavićeva 13, Kloto - Masarykova 14, Octopus Piercing Studio - Gundulićeva 32. RIJEKA: Dallas Music Shop - Splitska 2A, Entrio sustav, Eventim sustav.