Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NipplepeopleElectro pop duo Nipplepeople u ožujku kreće na svoju prvu veliku regionalnu turneju tijekom koje će odsvirati osam koncerata. Jedan od njih je onaj u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 7. ožujka. Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novo aranžiranu set listu pojačanu svježim scensko vizualim elementima.

SoundGuardian vas vodi upravo na taj koncert. Javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osobnim podacima (ime i prezime, adresa) i naznakom u predmetu "Nipplepeople" ako želite upad. Dobitnike objavljujemo u petak 6.3.2020. Sretno!Nakon Tvornice idući vikend na red dolazi riječki Pogon Kulture. Dom Omladine u Beogradu ugostiti će bend 20. ožujka, kragujevačka Čaurnica dan kasnije, dok je sarajevski BIS na redu 4. travnja.

Za Tvornicu kulture cijena ulaznice je 80 kn. Ostane li ih na dan koncerta cijena ulaznicama će iznositi 100 kn. Za riječki pak koncert pretprodajna cijena je 70 kn, a ostane li ih na dan koncerta iznositi će 90 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius i Eventimova prodajna mjesta za Zagreb te Dallas Music Shop i Eventim za Rijeku.