Nagradne igre
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

lets rockJedini festival na otvorenom nastao u doba pandemije – Let's Rock – u svom drugom izdanju na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila dovodi više od 20 bendova koji će kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, svirati na tri festivalske pozornice.

Boris Štok, Kensington Lima, Kozmodrum, Mary May, M.O.R.T., Nemanja, Peki Pele, ROLO, Sfumato, Sun U, The Siids tek su prvi u nizu imena koji će ove godine uzdrmati tvrđavu na samom početku ljeta. Lanjske izvrsne reakcije izvođača, ali i svih uključenih u realizaciju, potaknule su organizatora Tvrđavu kulture da ovogodišnje izdanje Let's Rocka produži na dva dana, a popis izvođača proširi svježim imenima mladih autora nezavisne glazbene scene.

Uz navedene nastupati će i Lika Kolorado, Mark Mrakovčić, Pitaj klince, Reper iz sobe, White on White i Žen, a po prvi puta ikada pred publikom uživo nastupit će dvojac marisol. Među zidinama tvrđave slušat ćemo i jedan od najzanimljivijih eksperimentalnih glazbenih sastava na domaćoj sceni, Doringo te Je Veux, odnosno Željku Veverec, čiji je debitantski album ove godine nominiran za tri Porina.

Što bi Let's Rock bio bez šibenskih snaga!? Lokalnu scenu predstavlja dvojac Magul, odnosno jedan od najboljih šibenskih gitarista, Ante Prgin koji je snage udružio s Božidarom Bilušićem, te festivalski povratnici The Fogsellers čiji je prošlogodišnji nastup na prvi dan ljeta (ironično!) prekinula kiša.

S objavom kompletnog popisa izvođača u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice po cijeni od 130 kuna, koje su dostupne od petka, 28. svibnja, u sustavu Eventim (online i na prodajnim mjestima), te u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica.

Na istim mjestima su dostupne i festivalske ulaznice po cijeni od 200 kuna. Ostalo ih je još malo, stoga požurite po svoju, poručuju organizatori iz Tvrđave kulture Šibenik!

Ili možete lajkati FB stranicu Tvrđave sv. Mihovila, a u komentar našeg posta (na SG FB stranici) staviti tag osobe koju biste vodili. Uz malo sreće možda dobijete 2 ulaznice za festival. Osobne podatke (ime i prezime, adresa) molimo da pošaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Dobitnike objavljujemo na našim stranicama u ponedjeljak (21.6.2021.) prije podne. Sretno!



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici