Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KeziahhrZČetiri godine nakon rasprodane Tvornice kulture, nigerijska zvijezda Keziah Jones koji je svjetsku slavu stekao hitovima "Rhythm Is Love ", "Where's Life" i "Million Miles From Home", vraća se u Zagreb. Glazbenik, performer i kompozitor, uvijek svjež, uvijek drugačiji, uvijek energičan i spontan, stiže nam u Halu, 9. ožujka. Koliko god puta slušali Keziaha Jonesa, nikada nećete slušati isti koncert.

Ovaj glazbeni revolucionar koji ne skriva svoje glazbene uzore pronađene u Jimiju Hendrixu, Milesu Davisu i Feli Kutiju, svojom je neobičnom tehnikom sviranja i miješanjem sirovog bluza i oštrog funka, stvorio žanr koji sam naziva "blufunk".

Vlastito nigerijsko i europsko nasljeđe koristi kao glazbeni okvir u kojem rado istražuje sve aspekte koji nas spajaju, po kojima se razlikujemo i prema kojima se izražavamo i to prenosi u vlastite pjesme. “Gitaru sviram kao udaraljke. To je blues. To je funk. Ritmično. Afro.“ - kaže Keziah.

Ulaznice po cijeni od 130kn (+ naknada 5kn) dostupne su preko Entria.

Pošaljite nam e-mail s vašim osobnim podacima (ime i prezime, adresa) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom u predmetu "Keziah Jones". Dobitnike objavljujemo dan prije koncerta. Sretno!