Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

let3kastelNakon održanih koncerata u Zagrebu i Rijeci povodom sedmog izdanja festivala Antivalentinovo, Let 3 nastavlja sa svirkama na domaćem terenu. Osim što su najavili i nastavak turneje sa Psihomodo Popom u koprivničkom Kampusu 21.5., nekoliko dana nakon, u petak 27.5. najavili su i svoj dolazak na pulski Kaštel.

Presjek njihove tridesetogodišnje karijere ispunjene epskim hitovima poput ‘Profesor Jakov’, ‘Kontinentio’, ‘Drama’, ‘Riječke pičke’, ‘Izgubljeni’ i ‘Ero s onoga svijeta’ svirat će se i u Puli, a budući da Let 3 slovi za jedan od naših bendova na čijem vam koncertu nikad neće biti dosadno, predlažemo da osigurate svoje ulaznice na vrijeme.

SoundGuardian vas nagrađuje ulaznicama za koncert. Dovoljno je da nam pošaljete e-mail s vašim osobnim podacima (ime, prezime i adresa) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom u predmetu "Let 3". Dobitnike objavljujemo na našoj web stranici dan prije koncerta. Želimo vam puno sreće!

U prodaji su early bird ulaznice po cijeni od 80 kn do 8.5. nakon čega cijena ulaznice raste. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i na prodajnim mjestima Eventima.