Premijere

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

sreco

Nakon objavljena dva singla, Baltazar najavljuju svoj drugi studijski album novim singlom "Srećo”. Lagana i atmosferična pjesma pojačana je i pridruženim vrhunskim glazbenicima – na back vokalu se pridružila Tina Kresnik, a na slide gitaru Yogi Lonich, a zajedno su u Baltazar unijeli još malo svježine.

Atmospheric promo

Riječki glazbeni projekt Atmospheric nakon singla 'Moja djevojka' predstavlja drugi singl kojim nastavlja rad na novim materijalima.

super3074

Supernova, novi Jelenin singl ljubavna je pjesma o pripadnosti, ustrajnosti, žudnji i porivima, koji svako ljudsko biće tjeraju u nešto novo i prelijepo. Osjećaj zagrljaja drage osobe donosi spokoj, koji se lako može usporediti s toplinom koju čovjek osjeti pri povratku u svoj rodni kraj. Jelena se spretno poigrala pjesničkim slikama, pa je spot odlučila snimiti u svom rodnom mjestu - Dugom Selu.

iZLETFotoLiliZaneta1

I ovog su se puta iZLETovci poigrali s animacijama i sci-fi motivima motivirani teorijama zavjera i bespućima svemira.  U tom kontekstu oboljeli su od paranoje i živčanih poremećaja pa su došli do zaključka kako će svemir uvijek biti beskonačan, a zavjere će uvijek ostati nepotpune. Kako bi popunili tu prazninu, sjetili su se svoje stare pjesme koja kaže: Za sreću je potrebna volja I zato, nemoj si lagati da život je drolja. Opusti se malo i gle, Osmijeh je bitan, za sve!

RequiemFotoNoaNikolic12

Nakon singla 'Poduzmi nešto' kojom je Requiem pjevao o svakodnevnim problemima i borbama prosječnog čovjeka u Hrvatskoj, sada nam donose novi singl malo lakše tematike. Pjesmu 'Ti me ne voliš' donose u duetu s Hanom Blažević, a govori o ljubavnom brodolomu - onakvog kakvog smo svi mi imali barem jednom u životu. Spot premijerno pogledajte u nastavku.

Vanja Misic

Emocijama, srcem i „Prstima“ Vanja Mišić ušla je na glazbenu scenu prošlog proljeća i svojim notama zasluženo ostala u ušima brojne publike i zauzela brojne glazbene top ljestvice! Svoj osobni pečat sada nam predstavlja i u svojem novom spotu i singlu „Leptiri i kornjače“ koji je baš poput nje – razigran, maštovit i bezbrižan. Leptiri i kornjače“ svojevrstan je izazov za mene kao autora.

Kim Verson

Kim Verson nastavlja objavljivati svoje autorske pjesme! Najnovija u nizu pjesama je ''Čista ljubav''.