Premijere

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vanja Misic

Emocijama, srcem i „Prstima“ Vanja Mišić ušla je na glazbenu scenu prošlog proljeća i svojim notama zasluženo ostala u ušima brojne publike i zauzela brojne glazbene top ljestvice! Svoj osobni pečat sada nam predstavlja i u svojem novom spotu i singlu „Leptiri i kornjače“ koji je baš poput nje – razigran, maštovit i bezbrižan. Leptiri i kornjače“ svojevrstan je izazov za mene kao autora.

Pjesma je lepršava i nježna istovremeno, daje i dozu melankolije bez koje,čini se, ne mogu zamisliti svoje pjesme. Potrudili smo se i kroz sam spot poigrati s najnevinijim ljudskim osjećajima jer djetinjstvo i jeste takvo, veselo, šareno i bezbrižno. Otud animacija, otud boje i fina energija koju smo smjestili u četiri minute svijeta po našoj mjeri. - izjavila jeVanja Mišić.

Pjesmu je producirao Silvio Pasarić u SIPA Music studiju u Zagrebu, kojem se u mixu i masteringu pridržio i Mark Silver. Vanji i pratećem bendu Moondance pridružio se i kvartet HRT-ovog jazz orkestra – Antonio Gečerk i Zvonimir Bajević na trubi, Oliver Ereš na tenor saksofonu, predvođeni s Andreasom Marinellom koji je svojim entuzijazmom pjesmu u tren oka pretvorio u pravu muzičku poslasticu.

Tekst za „Leptiri i kornjače“ napisala je Vanja Mišić, a s njom su je uglazbili i aranžirali Dario Sandić, Sanja Čolić Zelić, Branko Stolić, Dario Gajić, a u aranžamu im se pridružio i Silvio Pasarić iz SIPA Music Studija.

Za produkciju i montažu spota zaslužan je Žarko Kalaba, a za animaciju koja je taj svijet oživjela pripremio je Ognjen Radumilo.