Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

rocklive fest

Bliži nam se sedmo izdanje RockLive festivala na jezeru Šoderica kraj Koprivnice, a bogati koncertni i DJ program protegnuo se na tri dana, od 28. do 30. srpnja. U suradnji s organizatorom osigurali smo 2x2 ulaznice u brzopoteznoj nagradnoj igri, a imena najbržih sudionika nagradne igre donosimo u nastavku.

rocklive fest

Bliži nam se sedmo izdanje Rocklive festivala na jezeru Šoderica kraj Koprivnice, a bogati koncertni i DJ program protegnuo se na tri dana, od 28. do 30. srpnja.

Miklin

Austrijski saksofonist i skladatelj, Karlheinz Miklin, čitav je svoj umjetnički vijek radio s više-manje malim jazz instrumentalnim sastavima, među kojima se ističe njegov Trio koji iduće godine navršava 40 godina djelovanja.

INmusic 2017

Dvanaesto izdanje INmusic festivala je pred nama. Održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama izrazito je velika te se ove godine očekuje i rekordna posjećenost.

soley-promo4 by Birgisdóttir Ingibjörg

Soley, islandski indie pop slavuj, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u srijedu 24. svibnja 2017.

Sergio Lounge

Sergio Lounge, dvadesetčetvorogodišnji tastaraturista iz Beograda nastupit će u zagrebačkom klubu Klub. 12. svibnja, a osim njega publika će imati priliku poslušati i Ensh, solo pop-art projekt Milenka Vujoševića. Ulaznice već možete nabaviti u pretprodaji.

Exploited

Koncert The Exploited / The Casualties / Code Red održati u nedjelju 23. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru kao podrška pjevaču Wattieju, koji je prošli vikend u Belgiji hospitaliziran i ne može nastaviti turneju.

dm

U subotu 22. travnja će se u zagrebačkom Boogaloo Clubu održati najveći Depeche Mode party na ovim prostorima do sada pod imenom „Depeche Mode Night“.

Irena Zilic

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, održat će koncertnu promociju novog albuma “Haze” u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 22. travnja, a kao predizvođač nastupit će J.R. August.

Doors Tribute

U petak, 24. ožujka, u klub Boogaloo dolaze fenomenalni Cassandra at the well Doors tribute band. Oni su se svojim sjajnim koncertima već “uvukli pod kožu” zagrebačkoj publici.

Laura Gibson

U zagrebački klub Klub. 22. ožujka stiže hvaljena multi-instrumentalistica Laura Gibson. Popularna kantautorica s jugoistočne obale Oregona u Klubu će predstaviti svoj novi album "Empire Builder", a karte već možete nabaviti u pretprodaji.

Edo Maajka

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, dolazi s fantastičnim novim bendom u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu 18. ožujka 2017.

Skrtice

Beogradski bend Škrtice dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u petak 17. ožujka 2017.

Porin

Do završne dodjele najprestižnije hrvatske glazbene nagrade ostalo je još nekoliko dana, a uskoro će započeti i pripreme u splitskoj Spaladium Areni gdje će se 17. ožujka održati završna svečanost. I ove godine u Splitu se priprema veliki glazbeni spektakl na kojem su svoj nastup potvrdila i neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene.

EKV Tribute

Jedan od najvećih bandova na prostorima bivše države svakako je „neprežaljena“ Ekatarina Velika. Tragična sudbina svih njenih originalnih članova učinila je nemogućim bilo kakvo ponovno okupljanje, pa su pjesme jedino što je ostalo od njih.