Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Charlotte Cardin velika je pobjednica dodjele glazbenih nagrada Juno 2022., kanadske verzije Grammyja. Charlotte Cardin je tijekom prošlog vikenda osvojila četiri nagrade Juno - za izvođačicu godine, singl godine za pjesmu “Meaningless”, pop album godine za svoj prvijenac Phoenix (Atlantic Records) i konačno za najprestižniju titulu, nagradu za album godine.

Zadivljujući debitantski uradak kanadske glazbenice sadrži istaknute singlove “Phoenix”, “Anyone Who Loves Me”, “Sad Girl”, “Passive Aggressive”, “Daddy” i “Meaningless” te je hvaljen zbog svojih “ljuljuškajućih melodija” i “zapanjujućeg sirovog vokala”. Vođena instinktom i nadarena moćnim glasom, Cardin piše osobne himne o životu i ljubavi bez filtera.

''Oduvijek sam bila rastrgana između svojih istinskih želja i onoga što sam odlučila predstaviti svijetu. Ovaj sukob volje natjerao me da se u mladosti osjećam vrlo prazno i ​​još uvijek je nešto s čime se borim. Stvaranje ovog albuma trajalo je dvije godine, jer sam započela proces pisanja pokušavajući zadržati kontrolu nad onim što sam htjela pokazati. Međutim, na kraju je postalo očito da moram prihvatiti pristup tim istinskim impulsima kako bi moja glazba (i moj život) imali bilo kakav smisao. Što sam u tom procesu više shvaćala određene stvari o sebi, to sam se više ljutila što ih ranije nisam razumjela. Ova konfliktna, proturječna petlja srama i osobnog rasta iznjedrila je 'Phoenix'. Ovo je za mene bilo elementarno oslobođenje. I ako drugi koji su, poput mene, rastrgani između onoga što se od njih očekuje i onoga što zapravo jesu, dožive djelić ovog oslobođenja kroz moje pjesme, ovaj album će poslužiti svojoj svrsi”, poručila je Charlotte.

IzvještajiZucchero oduševio lisinski


Placebo + Jonathan na Šalati


Habib Koite nastupio na 4. Backstageu


Inciter predstavili novi album u Hard Placeu


Novigrad je postao dom bluesa


Konstrakta u Zagrebu


Kids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu